با خوردن هل سبز اعلا کیلویی از کابوس های شبانه رهایی پیدا می کنید!!

هل نه تنها در طب طبیعی، بلکه در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز نقش مهمی دارد.

روغن هل سبز اعلا کیلویی که به عنوان یک آرامش بخش موثر (و همچنین محرک) به حساب می آید، جدا از رایحه درمانی و درمان برخی از بیماری های ذکر شده، نیز استفاده می شود.

غلاف هل بهتر است به طور کامل ذخیره شود – در این صورت ادویه خواص ارزشمند خود را از دست نخواهد داد.

قبل از افزودن به ظروف خاص، دانه ها را باید در هاون آسیاب کنید یا در تابه داغ تفت دهید.

با این حال، خوردن غلاف ها به تنهایی توصیه نمی شود: طعم آنها خنثی است، اما وقتی به غذا اضافه می شوند، می توانند طعم ناخوشایند و تلخی به آن بدهند.

هل در درجه اول با غذاهای آسیایی و به ویژه با غذاهای هندی مرتبط است.

هل

هندی ها در بسیاری از موقعیت ها از آن استفاده می کنند، انواع مختلف کاری تند، تنقلات شیرین یا نوشیدنی سنتی شیرین ماسالا چای را تهیه می کنند.

هل را می‌توان در بسیاری از مخلوط‌های ادویه‌های شرقی مانند کاری یا گارام ماسالا یافت.

با این حال، استفاده از هل به غذاهای عجیب و غریب خاورمیانه و خاور دور محدود نمی شود.

این ادویه همچنین می تواند با موفقیت به دستور العمل های سنتی و اثبات شده اضافه شود.

یک عدد هل طعم کاملا متفاوتی به کیک های سنتی، کلوچه ها، املت ها، پنکیک ها یا شیرینی های کریسمس می دهد، همچنین طعم پرتقال تازه یا سوپ کدو حلوایی را مزه دار می کند.

هل همچنین به عنوان یک افزودنی برای نوشیدنی‌هایی مانند کمپوت میوه، چای، شکلات داغ، شراب مولد یا آبجو عالی است، قهوه خوشمزه با هل نیز بسیار محبوب است.

انرژی برای قهوه را امتحان کنید – یک افزودنی بر پایه کره روغنی با دارچین و هل در ترکیب.

ما Pukka را بعد از شام توصیه می کنیم – چایی که هضم را بعد از غذا آرام می کند، که شامل موارد دیگر است. هل. شیرین بیان پوکا و دارچین – چای با هل را امتحان کنید.

در بازار مدونت می توانید گارام ماسالا 50 گرمی را نیز خریداری کنید که حاوی هل است.