با قارچ دکمه ای نان باقلوایی درست کنید!!!

از گیاه آگاریک وحشی که رز چمنزاری نیز نامیده می شود، منشا می گیرد.

به نام قارچ دکمه ای یا قارچ کشت می شود.

قارچ های دکمه ای که با گوشت سفید و کلاهک سفید و مخملی گرد، صاف و مخملی آن قابل تشخیص است، در جوانی نوارهای صورتی دارند که با بالا رفتن سن سیاه می شوند.

وقتی خیلی جوان است توسط یک روبند به پا وصل می شود (نمی توانید لت های آن را ببینید) سپس باز می شود و حلقه کوچکی روی پا باقی می ماند.

با افزایش سن صاف می شود. هم به صورت خام و هم پخته می شود و به هزاران روش پخته می شود.

در واقع، از کمی دورتر از پایتخت فرانسه کشور مبدا قارچ دکمه ای که پاسخگوی نام علمی Agaricus Bisporus است، مصر خواهد بود.

قارچ

در واقع، ما قارچ معروفی را می‌یابیم که بر روی دیوارهای مقبره‌های فراعنه مربوط به 1450 سال قبل از میلاد مسیح کشیده شده است. سپس در میان رومی ها یافت می شود که آن را به عنوان خوراکی های خوب می گیرند.

در فرانسه، تا قرن هفدهم بود که این غذای گرانبها روی میز پادشاه لوئی چهاردهم، در کاخ ورسای یافت شد.

در حدود سال 1670، La Quintinie، باغبان پادشاه لویی چهاردهم، شروع به پرورش آن به صورت لایه لایه، در فضای باز، در باغ های سلطنتی ورسای کرد.

در سال 1810، Chambry باغبان بازار، کشت قارچ دکمه ای را به معادن جنوب پایتخت انتقال داد تا از آنها در برابر تغییرات جوی محافظت کند.

او ایده مرطوب کردن و هوادهی لایه ها را با تهویه مکان های کشت دارد.

خیلی بعد، در زمان ناپلئون اول، کشت قارچ در دخمه های پاریس توسعه یافت و نام آن را به خود اختصاص داد.

این محصول تا سال 1895 در پاریس تولید می شد تا زمانی که مترو به کشت آن در معادن متروکه در جنوب پاریس پایان داد. با تبدیل شدن به یک مانع برای ساخت مترو، کشت آن در سال 1895 به دره Loire منتقل شد.