رفع همیشگی بوی عرق بدن با پودر سوخاری!

آرد سوخاری به راحتی پخته می شود در اکثر دستور العمل های پخت، می توانید به سادگی آرد گندم معمولی را با آرد بادام جایگزین کنید.

همچنین می توان از آن به جای خرده نان برای پوشاندن گوشت هایی مانند ماهی، مرغ و گوشت گاو استفاده کرد.

نقطه ضعف استفاده از آرد بادام به جای آرد گندم این است که محصولات پخته شده صاف تر و متراکم تر هستند.

این به این دلیل است که گلوتن موجود در آرد گندم به کش آمدن خمیر کمک می کند و هوای بیشتری را به دام می اندازد که به بالا آمدن محصولات پخته شده کمک می کند.

آرد بادام همچنین کالری بیشتری نسبت به آرد گندم دارد و حاوی 163 کالری در یک اونس (28 گرم) است، در حالی که آرد گندم حاوی 102 کالری است (26).

خلاصه:
آرد بادام می تواند جایگزین آرد گندم با نسبت 1:1 شود. از آنجایی که آرد بادام فاقد گلوتن است، محصولات پخته شده با آن متراکم تر و صاف تر از آرد بادام هستند.

چگونه با جایگزین ها مقایسه می شود؟
بسیاری از مردم از آرد بادام به جای جایگزین های محبوب مانند آرد گندم و نارگیل استفاده می کنند. در زیر اطلاعاتی در مورد نحوه مقایسه آن وجود دارد.

آرد گندم
آرد بادام نسبت به آرد گندم کربوهیدرات بسیار کمتری دارد، اما چربی بیشتری دارد.

متأسفانه، این بدان معناست که آرد بادام کالری بیشتری دارد. با این حال، با مغذی فوق‌العاده‌ای این را جبران می‌کند.

یک اونس آرد بادام مقدار مناسبی از ارزش روزانه ویتامین E، منگنز، منیزیم و فیبر را برای شما فراهم می کند (3).

آرد بادام همچنین بدون گلوتن است، در حالی که آرد گندم فاقد گلوتن است، بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گندم گزینه بسیار خوبی است.

در پخت، آرد بادام اغلب می تواند جایگزین آرد گندم با نسبت 1: 1 شود، اگرچه محصولات پخته شده با آن صاف تر و متراکم تر هستند زیرا فاقد گلوتن هستند.

اسید فیتیک، یک ماده ضد مغذی، در آرد گندم نیز بیشتر از آرد بادام است، که منجر به جذب ضعیف‌تر مواد مغذی از غذاها می‌شود.

این ماده به مواد مغذی مانند کلسیم، منیزیم، روی و آهن متصل می شود و میزان جذب آنها توسط روده را کاهش می دهد (منبع معتبر 27).

اگرچه بادام به طور طبیعی محتوای اسید فیتیک بالایی در پوست خود دارد، آرد بادام چنین نیست، زیرا در فرآیند سفید کردن پوست خود را از دست می دهد.

آرد نارگیل
آرد نارگیل نیز مانند آرد گندم، کربوهیدرات بیشتر و چربی کمتری نسبت به آرد بادام دارد.

همچنین حاوی کالری کمتری در هر اونس نسبت به آرد بادام است، اما آرد بادام حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری است.

هم آرد بادام و هم آرد نارگیل بدون گلوتن هستند، اما پخت آرد نارگیل دشوارتر است، زیرا رطوبت را به خوبی جذب می کند و می تواند بافت محصولات پخته شده را خشک و شکننده کند.

این بدان معناست که هنگام استفاده از آرد نارگیل ممکن است نیاز به افزودن مایعات بیشتری به دستور العمل ها داشته باشید.

آرد نارگیل همچنین حاوی اسید فیتیک بیشتری نسبت به آرد بادام است، که می تواند میزان جذب مواد مغذی بدن شما را از غذاهای حاوی آن کاهش دهد.

  • منابع:
  1. Why Almond Flour Is Better Than Most Other Flours