طریقه تولید ظروف چینی مرغوب

پورت های مشعل و دودکش ها (یا عناصر گرمایش الکتریکی) این ظرف یکبار مصرف می تواند تنها یک دسته از ظروف را در یک زمان شلیک کند، اما انعطاف پذیرتر است زیرا چرخه پخت برای هر محصول قابل تنظیم است کوره تونلی یک محفظه نسوز به طول چند صد فوت یا بیشتر است.

نواحی دمایی خاصی را به طور مداوم حفظ می‌کند، با این که ظروف از یک منطقه به منطقه دیگر رانده می‌شوند.پ به طور معمول، ظروف قبل از خروج از کوره از طریق یک منطقه خنک کننده وارد یک منطقه پیش گرم می شود و از طریق یک منطقه پخت مرکزی حرکت می کند این نوع کوره معمولاً نسبت به کوره های دوره ای مقرون به صرفه تر و کارآمدتر از نظر انرژی است.

در طول فرآیند ظروف چینی، واکنش های مختلفی رخ می دهد، ناخالصی های مبتنی بر کربن می سوزند، آب شیمیایی تکامل می یابد (در دمای 215 تا 395 درجه فارنهایت یا 100 تا 200 درجه سانتیگراد)، و کربنات ها و سولفات ها شروع به تجزیه می کنند (در دمای 755 تا 1295 درجه فارنهایت یا 400 تا 70 درجه سانتیگراد) گازهایی تولید می شوند که باید از ظروف خارج شوند.

در حرارت بیشتر، برخی از مواد معدنی به فازهای دیگر تجزیه می شوند و شارهای موجود (فلدسپات و سنگ چخماق) با مواد معدنی در حال تجزیه واکنش داده و شیشه های مایع را تشکیل می دهند (در دمای 1295 تا 2015 درجه فارنهایت یا 700 تا 1100 درجه سانتیگراد).

این فازهای شیشه ای برای جمع شدن و چسباندن دانه ها ضروری هستند پس از به دست آوردن چگالی مطلوب (بیشتر از 2195 درجه فارنهایت یا 1200 درجه سانتیگراد)، ظرف سرد می شود که باعث جامد شدن شیشه مایع می شود و در نتیجه یک پیوند قوی بین دانه های کریستالی باقی مانده ایجاد می کند پس از خنک شدن، چینی کامل است.
کنترل کیفیت
ویژگی قیمت پتو گلبافت یک نفره دیجی کالا در حفظ کیفیت در طول فرآیند تولید مهم است ترکیب شیمیایی، فاز معدنی، توزیع اندازه ذرات و مساحت سطح کلوئیدی بر خواص پخته شده و پخته نشده چینی تأثیر می گذارد با بدنه پخته نشده، خواص ارزیابی شده شامل ویسکوزیته، پلاستیسیته، جمع شدگی و استحکام است.

با پرسلن پخته شده، استحکام، تخلخل، رنگ و انبساط حرارتی اندازه گیری می شود بسیاری از این خواص در طول ساخت با استفاده از روش های آماری کنترل و نظارت می شوند هم مواد خام و هم پارامترهای فرآیند (مثلاً زمان آسیاب و فشار تشکیل) را می توان برای دستیابی به کیفیت مطلوب تنظیم کرد.

هنر چینی با کیفیت بالا و ظروف غذاخوری به ارتقای فرهنگ ادامه خواهد داد بهبود در تولید به افزایش بهره وری و بهره وری انرژی ادامه خواهد داد به عنوان مثال، یک تولید کننده کوره آلمانی یک کوره تونلی پیش ساخته برای پخت سریع پرسلن با کیفیت بالا در کمتر از 5 ساعت ایجاد کرده است.

شلیک با کاهش نسبی جو در حداکثر دمای پخت 2555 درجه فارنهایت (1400 درجه سانتیگراد) حاصل می شود این کوره از مشعل های پرسرعت و سیستم کنترل خودکار استفاده می کند و 23000 پوند (11500 کیلوگرم) پرسلن در 24 ساعت تولید می کند.

به دلیل افزایش مقررات زیست محیطی، تولیدکنندگان محصولات جیوه در تلویزیون قدیمی پارس نیز ممکن است مجبور باشند تلاش های بازیافت خود را افزایش دهند اگرچه قراضه پخته نشده به راحتی بازیافت می شود، قراضه پخته شده یک مشکل ایجاد می کند: از نظر مکانیکی قوی است و در نتیجه تجزیه آن دشوار است، معمولاً در محل های دفن زباله ریخته می شود.

  • منابع:
    1. Porcelain
  • تبلیغات: 
    1. اطلاعی در مورد دوربین مدار بسته
    2. ویژگی‌های ثانویه زیورآلات
    3. با سرمایه خود می توانید چه کار هایی انجام دهید
    4. آموزش ثروتمند شدن با استفاده از دنیای مجازی