پاستا به دلیل داشتن چربی نسبتا کم، کربوهیدرات بالا و پروتئین خوب، یک غذای سالم محسوب می شود بهبود تغذیه ای ماکارونی عمدتاً شامل افزایش محتوای پروتئین و فیبر غذایی و غنی سازی با ویتامین ها و مواد معدنی است.
آردهای با پروتئین بالا (سویا، نخود، لوپین و نخود) را می توان برای افزایش محتوای پروتئین ماکارونی شکل دار رنگی به بیش از 15 درصد و بهبود محتوای اسیدهای آمینه محدود کننده، به ویژه لیزین، اضافه کرد برای افزایش محتوای مواد معدنی، ویتامین ها و فیبرهای غذایی، ترکیب پاستاهای گندم سیاه، گندم کامل، کنگر فرنگی و تاج خروس همه ادعای فواید سلامتی دارند.
چندین مطالعه نشان داده است که پاستا افزایش گلوکز خون را در انسان پس از یک وعده غذایی در مقایسه با بار معادل کربوهیدرات های دیگر مانند نان سفید کاهش می دهد این برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مفید است.
پاستاهای طعمدار به مصرفکنندگان آگاه از رژیم غذایی اجازه میدهند بدون افزودن سسهای پرکالری طعمی (ریحان، سیر، جعفری و فلفل قرمز) داشته باشند.
ماکارونی طرح دار به عنوان یک غذا نشان دهنده یک وسیله ارزان قیمت برای بهبود کیفیت رژیم غذایی در کشورهای توسعه یافته است و به کاهش مشکلات گرسنگی در کشورهای در حال توسعه کمک می کند.
ترکیب منحصربهفرد خواص ارزان، آسانی آمادهسازی، تطبیق پذیری، ارزش غذایی و ماندگاری طولانی تضمین میکند که پاستا همچنان نقش مهمی را با افزایش تقاضای جهانی برای غلات بازی میکند.
پاستا جزء اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای سنتی است بهترین ماکارونی رژیمی با استفاده از بلغور گندم دوروم تولید می شود که خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی عالی دارد در میان غذاهای غنی از کربوهیدرات، ماکارونی دارای شاخص گلیسمی پایینی است که اثرات مفیدی بر تنظیم وزن بدن، متابولیسم گلوکز و انسولین خون و کنترل چربی های پلاسما دارد.
به منظور حمایت از مصرف محصولات غلات کامل، می توان از گندم دوروم غلات کامل و سایر غلات نیز برای تهیه ماکارونی معمولی استفاده کرد علاوه بر این، اخیراً از چندین ماده اضافی مانند فیبرها، پروتئین ها و ویتامین ها برای بهبود خواص تغذیه ای پاستا استفاده شده است.
ماکارونی در سراسر جهان مصرف می شود زیرا دارای ویژگی های زیادی است که مورد استقبال مصرف کننده قرار می گیرد، مانند تنوع شکل گسترده، ماندگاری طولانی، ارزش غذایی خوب، کیفیت بهداشتی و هزینه نسبتا پایین گندم دوروم ماده اولیه انتخابی برای تهیه ماکارونی آشیانه ای زر است هدف فرآوری ماکارونی تغییر شکل آندوسپرم زجاجیه گندم دوروم تنها با استفاده از روش های فیزیکی است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.