ویتامین B7 یا بیوتین به جذب پروتئین و چربی سوزی کمک می کند که برای متابولیسم خوب بسیار مهم است.
با کمبود بیوتین، مو و پوست کدر می شود، خلق و خو بدتر می شود و کلسترول بد نیز افزایش می یابد، بنابراین مصرف 30 گرم پسته در روز توصیه می شود.
به لطف سلنیوم که به مقدار زیاد در پسته یافت می شود، ایمنی بدن تقویت می شود.
و از مسمومیت در مواجهه با فلزات سنگین نیز در بدن جلوگیری می شود.
از جوشانده محصولات در طب عامیانه برای مقابله با کم خونی و خستگی استفاده می شود.
محصولات شرکت پسته خندان کرمان به از بین بردن کک و مک و لکه های پیری کمک می کند و پوست را نرم می کند.
همه چیز مربوط به آنتی اکسیدان لوتئین موجود در پسته است.
پسته همچنین اثر مفیدی بر قلب دارد که پزشکان نیز آن را تایید می کنند: به لطف اسیدهای چرب به سوزاندن کلسترول “بد” کمک می کند و از ایجاد حملات قلبی و تصلب شرایین جلوگیری می کند.
ویتامین هایی مانند پتاسیم و منیزیم ضربان قلب را عادی می کنند و رگ های خونی را تقویت می کنند.
برای این کار کافی است روزانه تا 15 عدد پسته مصرف کنید و برای کودکان – بیش از 7 عدد.
لوتئین نه تنها برای پوست مفید است، بلکه برای بینایی نیز مفید است – باعث افزایش قدرت بینایی می شود و پیشگیری خوبی است.
بهبود سلامت چشم لوتئین به عنوان یک فیلتر نور از شبکیه چشم در برابر تخریب محافظت می کند.
رویش ها اغلب روی درختان پسته ایجاد می شوند که فوایدی نیز دارند.
آنها حاوی تانن هستند، یک ماده قابض که التهاب بافت های مخاطی را تسکین می دهد.
پسته اغلب در ضدعفونیکنندهها، داروهای ترمیم زخم، درمانهای استوماتیت، بیماریهای پریودنتال استفاده میشود.
پسته نباید مورد سوء استفاده قرار گیرد، زیرا افزایش مقدار آن میتواند منجر به حالت تهوع و سرگیجه شود.
حساسیت زا بودن محصول را فراموش نکنید: افراد مبتلا به عدم تحمل پسته ممکن است مشکلات گوارشی از جمله اسهال، نفخ و گرفتگی معده را تجربه کنند.
در دوران بارداری باید از مصرف این آجیل اجتناب کرد زیرا باعث زایمان زودرس می شود.
پسته بو داده که سرشار از سدیم است به ویژه مضر است. بیش از حد این فلز قلیایی می تواند منجر به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود.