با تن ماهی شاهسوند همبرگر خانگی درست کنید!!!

کنسرو ماهی فواید زیادی دارد! حاوی اسیدهای امگا با ارزش است، به حفظ سطح مناسب “کلسترول خوب” کمک می کند، خاصیت ضد سرطانی دارد و استفاده آسان است.

پتانسیل سلامتی این تن ماهی شاهسوند باعث می شود ماهی ها در لیست پرفروش های آشپزی بالاتر و بالاتر بروند!

متخصصان تغذیه موافق هستند – ماهی اساس یک رژیم غذایی سالم و منبع ارزشمندی از چربی های سالم است.

سلامت چشمگیر اسکیموها بهترین دلیل است، به لطف رژیم غذایی مبتنی بر ماهی، این جمعیت 9 برابر کمتر از مردم اروپایی یا آمریکایی در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

با این حال، در شرایط لهستانی، غذاهای لذیذ اسکیمو یک امر انتزاعی هستند و دسترسی به ماهی تازه به دلایل مختلف هنوز محدود است.

قیمت بالا یا فاصله زیاد از مکان های ماهیگیری تنها برخی از دلایلی است که گاهی اوقات ماهی تازه با کنسرو جایگزین می شود.

مورد دوم هنوز توسط برخی افراد با علاقه به یاد می‌آید – اولین سفرهای کمپینگ، ساندویچ‌هایی با پاپریکارز فرقه‌ای از Szczecin و ندای آزادی جوانان. امروزه، ماهی کنسرو شده به معنای امکانات زیادی برای ایجاد تنقلات غیر معمول و حتی پایه ای برای غذاهای پیچیده است.

تن

کنسرو ماهی یک ایده عالی برای یک میان وعده خوشمزه و سالم است که در دو نسخه کلاسیک و نوآورانه ارزش آزمایش را دارد.

مطمئناً با سرو انواع ماهی در تاپاس اسپانیایی، خانواده یا مهمانان خود را شگفت زده خواهید کرد.

می توانید این میان وعده های کوچک و اشتها آور را روی باگت ورقه شده، نان تست معطر یا کراکرهای ترد سرو کنید.

فقط یک خمیر ساردین، جعفری و گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید و با فلفل و آب لیمو مزه دار کنید.

یک جایگزین جالب ممکن است ماهی سالمون کنسرو شده در سس خودش باشد، با اسفناج تازه، انبه رسیده، کمی فلفل قرمز و چند قطره روغن زیتون.

در مورد ارزش غذایی کنسرو ماهی چطور؟ توماس لی از دانشگاه پزشکی هاروارد همه تردیدها را برطرف می کند.

ماهی کنسرو شده همان منبع امگا 3 است که تازه است. گاهی ارزش کنسروها از این نظر بیشتر هم می شود.

لی می گوید شایان ذکر است که اسیدهای چرب امگا برای عملکرد مناسب قلب و سیستم گردش خون بسیار مهم هستند.

با این حال، دانشمند توجه را به سیل جلب می کند. “در صورت امکان، ارزش آن را دارد که ماهی را در سس خود انتخاب کنید، یعنی پر از آب.

از آنجایی که آب و روغن با هم ترکیب نمی شوند، امگا 3 در ماهی باقی می ماند، هنگامی که با نفت غرق می شود، مقداری از اسیدهای ارزشمند به داخل روغن نفوذ می کند.