سیب امروز در مشهد کوری چشم یک نابینا را درمان کرد

بهترین مارک سیب و بازار در ایران که صادرات آن شناخته شده است سیب امروز در مشهد است که جایگاه بالای  را در بازار جهان بدست اورده است.

کلمه سیب که جد انگلیسی باستانی آن æppel است، از اسم پروتو-ژرمنی aplaz گرفته شده است که به نوبه خود از پروتو هندواروپایی h₂ébōl گرفته شده است.

در اواخر قرن هفدهم، این کلمه همچنین به عنوان یک اصطلاح عمومی برای همه میوه ها از جمله آجیل عمل می کرد مانند عبارت انگلیسی میانه قرن چهاردهم appel of paradis ، به معنی موز.

این استفاده مشابه استفاده از pomme در زبان فرانسوی است. شکوفه ها، میوه ها و برگ های درخت سیب

سیب درختی برگریز است که معمولاً در کشت 2 تا 4.5 متر (6 تا 15 فوت) و در طبیعت تا 9 متر (30 فوت) ارتفاع دارد.

هنگام کشت، اندازه، شکل و تراکم شاخه با انتخاب پایه و روش پیرایش تعیین می شود.

برگها به صورت متناوب بیضی ساده به رنگ سبز تیره با حاشیه دندانه دار و سطح زیرین کمی پرزدار قرار گرفته اند.

شکوفه ها در بهار همزمان با جوانه زدن برگ ها تولید می شوند و روی خارها و برخی از شاخه های بلند تولید می شوند.

سیب

3 تا 4 سانتی متر (1 تا 1+1 ⁄ 2 اینچ گلها سفید با رنگ صورتی که به تدریج محو می شوند، پنج گلبرگ ، با گل آذین متشکل از سینه با 4-6 گل هستند.

گل مرکزی گل آذین “شکوفه شاه” نامیده می شود. ابتدا باز می شود و می تواند میوه بزرگتری ایجاد کند.

میوه درختی است که در اواخر تابستان یا پاییز بالغ می شود و ارقام در اندازه های وسیعی وجود دارند.

هدف پرورش دهندگان تجاری تولید سیبی است که می باشد 7 تا 8.5 سانتی متر ( 2+3/4 تا 3 _ _+قطر 1⁄4 اینچ ، به دلیل ترجیح بازار.

برخی از مصرف کنندگان، به ویژه آنهایی که در ژاپن هستند، سیب بزرگتر را ترجیح می دهند، در حالی که سیب های زیر 5.5 سانتی متر ( 2+1⁄4 اینچ ) عموماً برای تهیه آبمیوه استفاده می شود و ارزش بازار کمی دارد.

پوست سیب های رسیده به طور کلی قرمز، زرد، سبز، صورتی یا زنگ زده است، هرچند ممکن است ارقام دو یا سه رنگ زیادی نیز یافت شود.

پوست همچنین ممکن است به طور کامل یا جزئی زنگ زده باشد، یعنی زبر و قهوه ای. پوست با یک لایه محافظ از موم اپیکوتیکولار پوشیده شده است.

اگزوکارپ (گوشت) عموماً زرد مایل به سفید کم رنگ است، اگرچه اگزوکارپ صورتی، زرد یا سبز نیز وجود دارد.